reggae camp

Előzetes: jön a Reggae Camp after movie

Reméljük a Ti szívetekben is élénken él még az idei Reggae Camp! Videoanita műhelyében az utolsó csisszantások zajlanak a 2024-es Camp after movie kialakításán. Íme egy szuper előzetes, amit szeretettel nyújtunk át Nektek, ahogy a mozit is, ami hamarosan a Rockstar Magazin felületein lesz először látható!

Aki lemaradt volna…. egy kis összefoglaló

2024-es LB27 Reggae Camp Magyarország elsőszámú reggae ünnepe idén július 23-27. között zajlott a festői Lakiteleken, a Tőserdő Autóskemping területén. Az esemény célja az volt, hogy a reggae zene szerelmeseit egy varázslatos öt napra összehozza, ahol a zene, a barátság és a közösség szelleme uralkodott, mint az elmúlt évtizedekben eddig is.

Zenei Élmények
A rendezvény négy különböző zenei helyszínen zajlott, ahol a legjobb zenekarok, sound systemek, szelektorok, MC-k és DJ-k léptek fel. A programok között szerepeltek koncertek, akusztikus zenélések, jam session-ök és party-k, amelyek mind a reggae zene sokszínűségét ünnepelték és felejthetetlen pillanatokat hoztak.

Kiegészítő Programok
A zenei élmények mellett a Camp számos kiegészítő programot is kínált, mint például előadások, beszélgetések, játékok és sportolási lehetőségek. A résztvevők felfedezhették a környék szépségeit és élvezhették a közösségi élményeket, amelyek a reggae kultúrájának szerves részét képezték.

További infó a campről: https://reggaecamp.com/

#Camp #Lakitelek #Reggae #DUB #SKA #DubYard #Peace #Love #Unity #Rasta #JAH

További hírek