0
0
Subtotal: Ft

Nincsenek termékek a kosárban.

A megvásárolt terméket a kézbesítéstől számított 14 naptári napon belül visszavesszük. Ez a lehetőség a hibás termékek visszaküldésére vonatkozó fogyasztói jogokat egészíti ki. 

Ha vissza szeretnéd küldeni a terméket, lépj velünk kapcsolatba. Leveledben add meg a következő adatokat:

Webshop rendelési szám
A csomaghoz mellékelt számla sorszáma
Telefonszám
Bankszámla szám, ahová a visszatérítést kéred
E-mailed megérkezése válaszlevélben tájékoztatunk a visszaküldés menetéről:

A csomagot futárral, postai úton is feladhatod, vagy személyesen is behozhatod. Amennyiben a terméket nem hiba miatt küldöd vissza, úgy a szállítás költsége téged terhel. A címünk, postai, futárszolgálattal való visszaküldés esetén: 1173 Budapest, 537. u. 21
Nézd át az Általános szerződési feltételeket, ahol bővebb tájékoztatást találsz arról, hogy mely termékeket lehet visszaküldeni.

Kibontott csomagolású zenei adathordozót vagy használt de hibátlan ruházati terméket nem áll módunkban visszavenni!

Amikor a termék visszaérkezett a Tama Bt címére, megkezdődik a visszatérítés feldolgozása, megvizsgáljuk a visszaérkezett terméket. Várj néhány napot, hogy a visszatérítés megérkezzen a számládra. A visszatérítés összegét leghamarabb 7 munkanapon belül, legkésőbb 30 napon belül kapod vissza.

 Ha úgy gondolod, hogy a kiszállított termék  hibás, kérjük, azonnal hívd fel az ügyfélszolgálatot! A hibás termék cseréjét is kérheted, ilyenkor a futár a kézbesítéskor visszahozza a hibás terméket, vagy visszaküldöd a terméket és visszatérítjük az árát. Ennek menetét kérjük egyeztesd kollégáinkkal!

(csak a szerződéstől való elállási/felmondási szándék esetén szükséges)Figyelem, az elállási jog attól a naptól számított 14 nap elteltével jár le, amelyen Megrendelő a terméket átveszi!

A visszatérítést mindaddig visszatarthatjuk, amíg vissza nem kaptuk a terméket, vagy nem igazoltad, hogy azt visszaküldted: a kettő közül a korábbi időpontot kell figyelembe venni.

Köteles vagy számunkra a terméket indokolatlan késedelem nélkül, de legkésőbb elállási nyilatkozatának közlésétől számított 14 napon belül visszaküldeni vagy átadni. A határidő betartottnak minősül, ha a 14 napos határidő letelte előtt elküldöd a terméket.

A termék visszaküldésének közvetlen költsége Téged terhel.

A vásárló kizárólag akkor vonható felelősségre a termékben bekövetkezett értékcsökkenésért, ha az a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használat miatt következett be.

EMAIL/LEVÉL SZÖVEGE

Alulírott/ak kijelentem/kijelentjük, hogy gyakorlom/gyakoroljuk elállási/felmondási jogomat/jogunkat az alábbi termék/ek adásvételére vagy az alábbi szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés tekintetében:

 

Szerződéskötés időpontja /átvétel időpontja:

Számla sorszáma:

Termék neve, cikkszáma:

A fogyasztó(k) neve:

A fogyasztó(k) címe:

Visszatérítési bankszámla szám:

A fogyasztó(k) aláírása: (kizárólag papíron tett nyilatkozat esetén)